Abn Amro Creditcard abn amro credit card

Abn Amro Creditcard – Abn Amro credit cards Uitgelegd

Vraagt u zich wel eens af of u uw aankopen moet betalen met de betaalpas of met de creditcard? Voor het betalen van de aankopen die niet al te duur zijn kunt u het beste de betaalpas gebruiken. Bijvoorbeeld voor de dagelijkse boodschappen of voor de kleding die je net heeft gepast. Uw aankopen pint u eenvoudig met uw geheime pincode. En koopt u ook via internet ook het internet? Ook uw internet aankopen binnen Nederland. Betaalt u snel en makkelijk met de betaalpas en ideal abn amro credit card.

Als u betaalt met de betaalpassen weet u meteen waar u aan toe bent. Het bedrag dat u heeft betaald wordt meteen afgeschreven van de betaalrekening. En uw nieuwe saldo is direct zichtbaar binnen internetbankieren Via de computer, tablet of smartphone. Uw creditcard kunt u het beste gebruiken voor grote aankopen. Vrijwel alle aankopen zijn dan 180 dagen verzekerd tegen diefstal verlies en beschadiging dat kan wel eens van pas komen. De aankopen die u betaalt met uw creditcard worden één keer per maand van de rekening afgeschreven. Uw abn amro creditcard is ook handig voor reserveringen in het buitenland.

Of voor uw buitenlandse aankopen via internet. Of in een buitenlandse winkel, als u in het buitenland niet met de betaalpas kunt betalen kunt u meestal wel afrekenen met de creditcard. En heeft u in de maand iets meer uitgegeven dan dat u meteen kunt terugbetalen? Gelukkig kunt u ervoor kiezen om het bedrag gespreid terug te betalen.

Wilt u meer weten over onze creditcard?

Ga naar abnamro.nl/aanvraagcc