Abnamro inloggen uitleg

Abnamro inloggen met de e.dentifier uitgelegd

Abnamro inloggen met de e.dentifier uitgelegd – Op iedere webpagina van abn amro punt nl kunt u inloggen in internetbankieren. U klikt daarvoor op log in u vindt deze knop altijd op dezelfde plaats, links bovenop op iedere webpagina van de website.

U kunt op twee manieren bij Abnamro inloggen:
U kunt inloggen met de identifier of u kunt inloggen met uw zelfgekozen identificatiecode.
U vindt hier meer informatie over de twee manieren van inloggen met Abnamro inloggen. Heeft u de laatste keer ingelogd met deze e.dentifier dan ziet u dit scherm als je inlogt.  Kies het eerst uw e.dentifier.

Vul uw rekeningnummer en uw pasnummer in deze staan op uw betaalpas vul altijd de laatste negen cijfers van een rekeningnummer in. Wilt u uw rekeningnummer en pasnummer automatisch laten invullen als u later weer inlogt op deze computer zet dan een vinkje bij onthoud mijn rekening en pasnummer op dit apparaat aan, door in het vakje te klikken.
Vervolgens klikt u op de knop volgende. Op het volgende scherm ziet u een response code type deze over op uw e-dentifier en klik op oke. de identifier geeft nu een code terug deze code typt u weer in op het scherm bij Abnamro inloggen. Vervolgens klikt u op de knop volgende. U bent nu ingelogd u komt na het inloggen altijd in het overzicht van hun rekeningen vanaf hier
kunt u al uw geldzaken regelen. Bent u klaar met internetbankieren log dan altijd uit! klik hiervoor op de knop loguit zo voorkomt u dat anderen misschien uw bankgegevens kunnen inzien.