Geld overboeken via Abn Amro Internetbankieren

Geld overboeken via Abn Amro Internetbankieren

Geld overboeken via Abn Amro Internetbankieren – In dit filmpje laten we zien hoe u geld over boekt via abn amro internetbankieren. U komt na het inloggen altijd in het overzicht van de rekeningen. U kunt hier klikken op de gele knop nieuwe overboeking.

Weet u al vanaf welke rekening nu wilt overboeken?
Klik dan in het overzicht op een van de rekeningen. U ziet nu de bij en afschrijvingen van deze rekening.

Klik op de nieuwe overboeking, om vanaf deze rekening over te boeken. U kunt hier bijna alle overboekingen doen. U kunt direct geld overboeken, of een overboeking in de plannen.

Ook kunt u kiezen voor een acceptgiro een periodiek overboeking of een abn amro internetbankieren spoed overboeking.
Met Iban kunt u betalen naar de meeste Europese landen. maar doet u een overboeking naar een ander land bijvoorbeeld naar de vs of china. Dan doet u dit via wereld overboeking, vul het bedrag de naam en het de Iban nummer van de ontvanger in. Het Iban nummer begint met twee hoofdletters.

Heeft u de gegevens al eens opgeslagen in uw adresboek? Klik dan op adresboek en zoek de gegevens op. Geef nu aan wanneer u de opdracht wilt laten uitvoeren en of deze periodiek herhaald moet worden. U kunt een omschrijving of betalingskenmerk toevoegen, heeft u alle gegevens ingevuld? Als u nog een overboeking wilt doen klikt u op opslaan en nieuwe overboeking. Wilt u de overboeking verzenden kies dan voor verder. Als er een overboeking wilt verzenden kunt u ervoor kiezen om deze direct of later te verzenden. Kiest u voor direct?
Dan kunt u deze meteen verzenden met uw identificatie code of e.dentifier via abn amro internetbankieren.

Kiest u voor later verzenden?
Dan ziet u alle opdrachten die klaar staan om verzonden te worden in de abn amro internetbankieren takenlijst. Bent u ingelogd met uw identificatiecode en maakt uw geld over naar een bekende rekening en blijft u binnen uw dag limiet? Dan kunt u de overboeking verzenden met uw identificatiecode.
Anders doet u dat u dat met uw e-dentifier.

Als u uw e-dentifier nodig heeft, ziet u dat aan het icoon. Selecteer de opdracht of opdrachten die u wilt verzenden en klik op de knop geselecteerde taken verzenden.

Wilt u alle opdrachten in één keer verzenden? Klik dan op de knop alles selecteren en verzenden.

U ziet nu een samenvatting.
Klik hier op verzenden. Hierna kunt u controleren of de juiste opdrachten worden verzonden.
Volg aanwijzingen op het scherm op. In dit voorbeeld verzenden we de opdracht met de e.dentifier. Als uw opdracht is verzonden. Komt u weer terug in het overzicht van uw rekeningen. Wilt u controleren of u overboeking is verzonden? Klik dan op de rekening waarvan u heeft overgeboekt. Staat uw over boeking er niet bij, Klik dan op de knop in behandeling en afgekeurd. Hier staan betalingen die iets langer duren of afgekeurd zijn.

Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een betaling naar het buitenland. Of als een bedrag niet kan worden afgeschreven, Omdat u niet voldoende saldo op uw rekening heeft bijvoorbeeld.

Kijk hier regelmatig om te controleren of al uw betalingen zijn uitgevoerd met abn amro internetbankieren