https://youtu.be/sRg5fQ7YYUE

en ben je klaar voor het gesprek over de toekomst van bankieren en de lastiger vragen die daarover aan jou gesteld gaan worden?
ja voor de mensen die nu is voor de eerste inschakelen ik ben heel blij dat hij me iedereen moet deelnemen om vanavond hierbij deze collectanten te zijn. Ik ga mijn best doen dus de cel voor alle vragen die over de vele stellen en ik ga proberen ze zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

De eerste red in deze in deze hij houdt het op de toekomst van bankieren je mag kaf gebeten worden door geen Heitinga als je niet ingaan wij koppelen ik heb het even later waren we doen het spijt me een auto raakte maar toch goed ik woon vlak om de hoek bij de Albert cuypmarkt en dan vraag ik me af hoewel de toekomst van papiergeld kan ik opgeven kan bij Demy kampjes op hoopten al de kuip op een andere manier betalen dan want ook werd de pin automaat hier geldt trekken en misschien dat er dan uit als banken maar ik denk anders winkeliers dat doen we alles aan om met zoveel mogelijk mensen met pin te laten betalen en dus efron is laten betalen dan zo veel veiliger en dan en buiten de veiligheid is het ook voor banken en ik denk ook voor winkeliers veel goedkoper hebben dat geld komt uit een automaat gaan naar de winkelier terug naar de bank moet gerecycled worden dat is deze nu al die geld aldus die het land heen rijden om het geld en al die automaten te brengen toch zie je dat we het maar een heel groot gedeelte van alle betalingsverplichtingen maar ook om markten nog steeds contant gebeurd en ik denk dat ze ook voor de markt op de Albert kuiper ook heel veel andere plekken apparatuur aanwezig is maar ook de marktkoopman ping kan accepteren ja ik verwacht maar dat is mijn privé verwachting dat over een aantal jaren in ieder geval de gemiddelde winkelier of Marco van het zich bijna niet meer kan permitteren om pin of passen gewoon niet meer te accepteren ik denk dat je de omzet gaat missen dus ja ik zou bijna iedere winkelier willen zeggen de agenten hen die apparatuur beschikbaar want klanten hebben bijna altijd een pas bij zich en dat wordt steeds makkelijker en het contactloze passen alles vandaan komt denk ik wilde betalen veel sneller gaat ik kan me wel voorstellen als je snel handelt op de markt dat je denkt wel dat pinnen die pincode boot duurt allemaal veel te lang maar daar werd het contactloos gaan we dalijk heel snel Brussel breng rijder van Garmin maar ik vraag me af die had al een aantal jaar geleden een leuk voor je uit de grond twee mobiele telefoon een paar partners niet betalen tien jaar Gert via je mobieltje geld overmaakt is het eigenlijk een beetje de rol van de banken en dat is de opzet afpersing overname dat zie je al een patch voor het ontwikkelen het is echt voorbeeld op mobiel voorts kan de tuin wordt zonder maar we hebben ooit ontwikkeling van wie er geen direct in Amerika wilde mezelf bumper met bumper corjan geld van de een naar de ander over maken en experimenteren natuurlijk wel op dit moment met nfc chip we experimenteren medelijden met dat een beetje dat je met je mobiele telefoon tegen de kas je aanhouden meer dan mobiel is het niet ja als je je ontvanger ook een mobiele telefoon maar kan het wel maar beide experimenteren hij had nog een vraag waarom dan onder meer jaap Meijer vraag is er een man op dit moment in zijn de mobiele er nog niet de verdediger van mijn idee zijn door een aantal zaken waarvoor je nog moet leren in mijn eigen idee het zal voor het grote geld dat bedrag overmaken en ik vraag me voor om de nabije toekomst voor de deur uit gaat zien hoe kan het oppassen en dan gaan mijn marketing is heel boos worden als ik alle primeurs voor de komende jaren maanden leggen EUR wat zeker ik zie bouwtekeningen nog net wat je zelf zegt de producten ik bedoel dat beleggen in de er komt nadat dat kan je wel verwachten en ik verwacht ook over niet al te lange termijn wat ik dat zeggen was toch een product wat je nog wel mist is dat ze altijd geen kijken kunnen het gebruikersgemak voor grotere en ik vind het wel heel makkelijk maar je kan dingen toevoegen als dat je door middel van spraak een opdracht gegeven en dan wordt ook iets makkelijker van een baby hoef je het allemaal niet meer in te toetsen ik denk dat dat zo’n ontwikkeling is daarnaast zijn er een hele reeks van ontwikkelingen mee alleen maar gissen nog niet zeggen van de marketeers nee aan de laatste zou ook zijn als klanten wel willen zie je dat al mogen we de locatie gebruiken waar je nu bent nou ik zie ook wel balkon ontwikkeling dat je wat kan doen met de rpn de locatie waar dat moment bent ja dat die mobiel er van geeft jonge hij is leeg als je contant geld nodig hebben maar daar waren ze dit we zijn ermee wel meer om snel geld kan halen dus er zijn vier back is dit is wat we mensen die niet willen werken echt in hebben damwand in een van die vragen wat bijvoorbeeld heeft de laatste vraag was we willen echte kenner carter in het adresboek bedenken om een piek bereiken hierin in elkaar per avond daarom eigenlijk wel kan jouw vraag houdt dat hier een band mee ja ik had er maar een paar vragen dat heidfeld waar ik wel nieuwsgierig naar wens is daardoor wordt de laatste een enorm veel gedaan naar sepa merk wel dat er al een beetje beginnen hij houdt aan neen waarom zou dat banken zich niet veel meer focussen op drie mannen westers als bijvoorbeeld koepel wel artsen en ja iedereen kan het immers een trouwe de rekeningnummers jammer dus ben benieuwd naar de visie van de loop van dit jaar ook ja sinds een mooi heb je een premie per jaar wat je wel ziet is en we doen het met heel wat alkmaarders hebben een standaard voor Europa waar ik wel erg blij mee ben is dat we wanneer ik geloof er niets van waarde poseerde voor een standaard hebben voor Europa dus waar je ook in een open dag het betalingsverkeer doet hebben een standaard en ik snap en danste hoe lastig als je in Nederland woont we hebben best alle als je goed kijkt hebben tot de eerste keer dat je dat ze een paar nummers niet dan denk je erop dat is een end dat kan ik nooit onthaal helemaal girorekeningnummer weber hoofd dus dat dat we als je de hier gereden als dat een beetje zat hier geven voor een stapel cijfers voor en achter als je die even abstraheert zetten wilden maar ook nog een keer op de plas en dat we zien over maken omdat in heel Europa tussen de banken mogelijk te maken en ik zeg niks over veiligheid bij anderen maar ik weet niet mensen wisselen toch ook nog eens regelmatig in de val waarbij van weten maar ton Mario woord gerept over vragen over de toekomst van bankieren elke hulporganisatie ballen op de borst kloppen die bij het ontruimen een dat zijn als veel andere bedrijven voor bedrijven die internationaal opereren die als je op nieuwsartikelen Alphonse heeft de band met een poppetje komen en een ontmoeting die je misschien met een windpark op artikelen besloten is het waard was dan de kans groot is dat hij binnenkort start naast ook waarom de problemen raken hij is dat is ook voor reageren op nieuwsartikelen om op die manier een luisterend oor bieden aan max we werken even mijn korte antwoord zou zijn en ja ik weet dat we met een communautair te werken en elders op internet daarna zijn we merken experimenteren en maar deze hypotheek dat doen we wel maar wat je ziet is het echt innovatie combinend buttons jaar de experimenteren met een maar het idee is de zonneklaar de toekomst ik kom bij jouw baas diameter ik niet de eerste wedstrijden na de tragedie die verdienen had in Venlo eerder al weten het daar niet meer alleen plaatsen op zijn met de intentie dit zou belanden naar de agenda met samenwerken jaar klopte raar Portsmouth met de bank per stap veel van mij en misschien nog wel meer zelfs dan wat ik kan zelf een formulier ingevuld wat mij heel mooi lijkt me ik heb er twee kleine kinderen dat zijn hele jaar hele mooie gebeurtenissen als die geboren worden maar je wilt voor de kinderen bijvoorbeeld ook graag meteen een spaarrekening of pop zelfs een beleggingsrekening en ik zou het wel mooi vinden als ING geeft daar wat nou actiever in staat zijn kop op als je nieuwe huis gaat kopen uit de startblokken op de woningmarkt voor de hypotheek in hoeverre is ingreep bezig om maar wat ze ertegen is na te denken melker de planeet ons mijn knobel palen zijn werk en wat kunnen we daar aan doen om met zowel punkrocker te maken voor mijn klanten als voornamelijk ook een jaar in vorm motie rent en beter zo dat ik dit op het moment dat heb je nodig hebt en aanbod krijgt voor mooie spaarrente toe mij case de projecten werkt samen met uitstel beide hiermee kan worden omdat welkom op Pinkpop een keer meer en hij rijdt wij hebben echt heel veel moeite moeten doen om überhaupt de rekening voor die kinderen te kunnen openen en dan denk ik denk je dat is een klein gat in de markt voor de ingeving baren daarop mee te doen Mitchell leren kennen de naar Nederland maar antwoord daarop zou zijn is het ideaal natuurlijk kijk maar naar die momenten en nee op dit moment en als we jouw kinderen die benadrukt dat er nog dan een spuit met naald maar proberen wij te werken met een via dat ze inmiddels waarbij de mensen zeggen ook gefeliciteerd met je verjaardag vandaag toch proberen om de jeugd te doen we proberen maar jongeren te doen de experimenteren een beetje mee naar zijn ook klanten die zeggen dat hoeft voor mij niet hebben door juf niet alles wat je van mij beter gebruiken en de tweede is onze database helemaal schoon maar als de VN missie want zij weten als de mail in de lader s wijze te geven kan beetje door een boer een PayPal de vraag is wel alles wat er in jouw leven gebeurt geef je dat ook even door van de banken dus wij hebben wel is in het verleden gehad dat we iemand zo of feliciteren of een aandacht vragen en ik heb een hele boze brief terug ja die is half jaar geleden wel overleden dat konden wij dat konden wij niet weten en dat is een heel pijnlijk dus wij zullen dat we meer moeten doen wat wij meer doen op dit moment rond omnivents bij zegt jaar als van overlijden in de familie komt er zoveel bij kijken ja dan moet je niet zeggen jaar voor je spakenburger maar sparen voor beleggen gaan maar beleggen bijbetalen maar met name bij andere gemeenten voor de klant af en dat proberen we zo goed mogelijk te doen rekening houden met de situatie dus wij proberen die momenten in kaart te brengen ja want we proberen te doen is daar wel op in te spelen dus de toekomst is dat ik hoop dat we een heel goed gaan doen nou uit het verhaal van je kinderen blijven doen het niet goed genoeg het maakt me wel meer een maatje meer de nadruk meer komt er in oktober een plus Lagarde Bastian is gedeeltelijk meer beloond stel je vraag was die aan de 9 dat ze hem daarin gaat het gebruik van google of het beeld gebruikt worden google plus de spelregels enige vorm van die overwinning dus de klant ik merk dat zetten tekst is echter niet hetzelfde als deze twee steden en in komsten maar antwoord daarna volgden experimenteren ook daar proberen mee te experimenteren hij verwacht dat veel van onze klanten koopal en voor onze medewerkers ook wel even trainingen die normaal aan een telefooncentrale opvatting over werken die zijn en blijven beeld dat dat vergt toch wel enige training wat we wel andere zijn bedoel het soms zeg ik het ik doe dit nu vanavond ik weet dat mijn laatste ook een vragenuurtje met hypotheken hebben gehad ook live op internet want die dat ze heel graag wilde de bulk proberen er zal meer te doen en laat me raden gaan en het nog even naar maar naar met de naam maakt om te demonstreren hij draagt zijn daad van maar nu komt er nog wat extra service beleving en zoals we contact met medewerkers keren naast netwerkfunctie de jazz funk van dat je status van een de klachten van verzoeken niet inzien ja zodat wat ik niet vzw hebben willen vragen de toonaangevende banken zijn ook mobiel gebied zodat een zodat we een manier zijn om dat te realiseren denk jij hebt m nou voor mij zijn mobiele en geslagen wordt met door het niet meer hoeven in te loggen op een internaat de website en het liefst ook al geen pinpas meer ruimte hebben en de telefoon niet volledig kan oefenen weet je wat is jouw reactie hierop ik ben pas tevreden misschien dat stelt moment is hij tevreden ben maar ik ben pas tevreden als je op het kantoor precies hetzelfde kan doen als op internet en op internet tipsy saldo ook onze mobiel en andersom met andere trainer Harry geknap tussen de verschillende manieren waarop je in contact met de baan jaar zou zoals wij dat in het jan hommen een officiële bron vernomen echte ook al het geval kan alles als de klant bepaalt zelf wat ik doe dat wel het geval als je vraagt die moeten de eer van leren en er zijn ze misschien wel eens werken bij een cipier en 6 tot 8 weken hij wil een nieuwe release zonder kan nog wel een verklappen waar klanten last van hebben op dit moment dus ik denk dat ie vrij snel komt is te zeggen en die mobiele dus ideaal maar tot 1000 euro zou het niet ideaal zijn als ik als klant even zelf bepalen op 4 juni tot 1.000 euro ligt of ergens anders en nog mooier en ik zit zelf gelijk de limiet weer naar beneden zodat ik niet bang te zijn dat hij de grote bedragen nou even die komt er binnenkort aan maar ik moet ook eerlijk toegeven ik heb nu zo vaak vanavond korten in dit uur ook zetten communicatie via de mobiele deze fit bag hoef je niet meer te typen die geef ik morgen hond gelijk door het ontwikkelteam hele over praten vanuit de en dat we hebben vanuit hun familie en vragen kregen negen en alle anderen die hiermee kijken is het hun toekomst mogelijk dat je mobiele en met jou gaat praten jaar we hebben de hele tijd dat de chip te praten de twee keer melding krijgt als je rood staat als je te veel geld Enschede honden maar nee nee je bent over jullie een idee inteer ik denk wel dat wij de die in een pop up krijgt een klein berichtje krijgen wilde oprijden en die mogelijkheid is er nu ook een bij men hier geen punt nl hebben die mogelijkheid wel de kuip het Gentse instellen je gaat een hoop dat je zal je bent over je eigenlijk niet in ja ik moet heel eerlijk zeggen ik weet niet of ik dat de meest fijne heb zou vinden op dat moment staan in de categorie vallen als een pop-up je daar werden vrijdag winsten wat af niet heel dicht bij een plek waar zij in maart werd door bijvoorbeeld van het maar een spelletje te maken waarin de winkel te stellen netjes kan verdienen zij en daardoor mensen kunnen stimuleren om bijvoorbeeld meer de spaarder ja ik denk het wel ik denk het wel en wanneer kinderen we zijn net ze dus als je kijkt naar nu als wereld na al die spelletjes als je op ons kantoor hebben toch geld spel als je een kantoor zit kunnen de kinderen het spel spelen spelletjes werken EBS werken dus wij proberen een Ducati over geld voor arme probeer nog wel wat te doen dus dat komt wel goed gekoppeld aan de spaarrekening de club zal ik meeneem Fieke leuke gedachte heb ik zal niet over nagedacht en wat je wel ziet ik denk dat onze de spaarrekening bij je in en je rekening bijvoorbeeld de vijf doelen neer kan zetten ja je merkt dat klanten het al heel prettig vinden de ouwe Nederland spotjes cultuur voor alle support je dat kader inzetten maakt het makkelijker maar kinderspel achtige variant brengen van ja als je niets meer doen dan krijg je meer mogelijkheden of in het spel zeker voor jeugd Vinkel interessante gedachte ik had er nog nooit over nagedacht maar ik vind om alle critici is dat er een vraag naar meer ja gebruik die techniek ook om zeg maar contacten in principe te maken je mag desnoods de fun factor inzetten om de meest toonaangevende banken zijn jij en jouw is ook geen probleem de en zijn allemaal idee eigenlijk weer bij ben je klanten mee maar ik geef het door aan jou sluit af als je blieft nou ja en dankzij jullie allemaal van amd hebben ingelogd zijn bedankt voor alle vragen die ik heb gehad en de mogelijkheid om daarop te reageren dan ben je echt heel veel ik heb een paar punten tijdens werd van gezegd die gaan morgen mee naar het ontwikkelteam die ga ik met ze bespreken kunnen we dat mogelijk maken dus voor mij is vanavond het uurtje wilde eerder heel leerzaam geweest ik denk dat het heel veel waarde aan die heeft toegevoegd dus dank jullie wel veel voor en ik sta ik alleen nog maar de vraag laat ons ook wel eens weten want ik zit echt alleen maar een camera te kijken wat jullie ervan vonden want wederom op basis van jullie feedback door het nog een keer doen we het beter doen het anders en de bal op deze manier van communiceren of dialoog onze klanten met jullie ja verbeteren dank je wel jullie dat ons laten weten via twitter is dat een goed idee werden hersteld Eric heiden in werkelijkheid studeren ik keer op het veld een derde dame haar redacteuren maar dat kan allemaal in de dieren hebben gedaan en ik heb er een heel hartelijk dank ook voor alle kijkers die via internet en de het die liet zien een aantal keren te hebben meegekeken goedenavond