ing inloggen - Betalen met je mobiel

https://www.youtube.com/watch?v=gGdRTH810EY

ing inloggen – Betalen met je mobiel

ing home bank login – Ik zie dat ik hier mobiel kan betalen, dus dat wilde ik graag doen.

Minder lang wachten aan de kassa en niet meer op zoek de portemonnee of kleingeld.
In leiden kunnen consumenten dit najaar betalen met hun mobiele telefoon op deze manier wil ING samen met ABN AMRO Bank en de Rabobank de komende maanden ervaring op bouwen met deze nieuwe vorm van betalen namelijk ing inloggen.

Ja ik vond het echt super handig, kijk die mobiel heb ik altijd bij me. Die leg ik op die betaal terminaal, ik haal me pas weg en ik heb betaald. Ik denk dat ik nu heel vaak me tas thuis laat en alleen maar met me mobiel de stad in gaat. Want die heb je toch altijd bij je. Het is gewoon gemakkelijk ing home bank login.

Je staat bij de toonbank in de winkel restaurant of een tankstation en je wilt betalen.
In het verleden deed je dat met contant geld of met je betaalt pas maar vanaf nu kan je dit dus ook met je mobiele telefoon doen. Deze nieuwe manier van betalen kan bij betaalautomaten met dit een logo van ing home bank login. Er wordt betaald door de mobiele telefoon heel dicht bij de betaalautomaten te houden via de meer field communication chip in de telefoon maak de automaat verbinding. De betalingen worden direct van de rekening afgeschreven. De snelheid en de veiligheid vind ik wel heel erg belangrijk en voordelig.

Betalen met de mobiele telefoon is technisch gezien net zo veilig als met de huidige bankpas. ing inloggen Klanten die iets prettigs vinden om te werken met een pincode kunnen doen vanaf
25 euro is dit altijd verplicht.

Wat gebeurt er nu als je telefoon kwijt raakt als die wordt gestolen?
Eigenlijk precies hetzelfde als wanneer je pasje kwijt zou zijn.
Je belt je bank op, en je zegt mijn mobiel is gestolen en vanaf dat moment wordt de mogelijkheid
om te betalen met de mobiele telefoon geblokkeerd.

Is het veilig voor een consumenten om met een mobiel te betalen?
Het is net zo veilig als het betalen met je betaalpas.
Op je betaalpas zit een chip die zeer beveiligd is, en ook in je mobiele telefoon de chip die zeer veilig is.

Dus het is net zo veilig als het betalen met je betaalpas.
Na de introductieperiode wordt bepaald hoe er verder gegaan wordt met deze nieuwe vorm van betalen.