Robeco goedkoop beleggen

80 jaar geleden was Robeco de eerste fondsbelegger in Nederland en nog steeds lopen ze voorop. Robeco is al jaren specialist in beleggingsfondsen en kiest voor een rustige, zekere koers. Zo bouwen ze op verantwoorde wijze aan de groei van uw vermogen. Of het nu gaat om uw pensioen, kinderen of ander doel dat ver voor u ligt, ermee starten hoeft niet lang te duren. Met de Portefeuillewijzer regelt u het in een paar minuten.

Robeco is erg open over risico’s, kosten en rendementen omdat zij staan voor verantwoord beleggen. Factoren op het gebied van milieu en maatschappij wegen sterk in het beleggingsproces. Met een uitsluitingsbeleid zorgt Robeco ervoor dat er niet in controversiële producten en controversiële landen belegd wordt.

Robeco is een onafhankelijk onderdeel van de Rabobank Groep. Rabobank Groep heeft de hoogste kredietwaardigheidbeoordeling (AAA) van de belangrijkste internationale ratingbureaus en is daarmee dan ook een van de meest betrouwbare partijen die risico uitstekend kunnen managen.

Voordelen Robeco:

– Deskundig advies van ervaren beleggers
Focus op verantwoord beleggen
Grote betrouwbaarheid
– Sterke achterban vanuit de Rabobank

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die Robeco u te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website en ontvang binnen 2 minuten vrijblijvend een persoonlijke voorbeeldportefeuille.